Оприлюднено проект наказу щодо змін форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів

На офіційному вебпорталі Державної податкової служби України (www.tax.gov.ua) в підрозділі «Діяльність / Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів / 2021 рік» розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів».

Оприлюднено проект наказу щодо змін форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів

Розробником проекту регуляторного акту є Державна податкова служба України.

Проект наказу розроблено на виконання Указу Президента України від 29 квітня 2021 року № 180/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади» (щодо застосування Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад – КАТОТТГ), а також з метою приведення форми податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів у відповідність до норм Податкового кодексу України : п.п. 49.18.8 п. 49.18 ст. 49 (в частині можливості подання податкової декларації за податковий (звітний) період, на який припадає дата ліквідації чи реорганізації, до закінчення такого звітного періоду), п. 50.1 ст. 50 (в частині порядку визначення розміру штрафної санкції).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна податкова служба України, Департамент податкового адміністрування, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну – [email protected], до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Джерело: ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді