На 2 місяці урядовці зафіксували ціну на газ для бюджетних установ

На 2 місяці урядовці зафіксували ціну на газ для бюджетних установ

Урядовці встановили з 1 жовтня по 30 листопада поточного року граничну ціну на природний газ:

  • 7,96 грн за 1 м3 (з ПДВ) — за договорами постачання між побутовими споживачами та постачальником «останньої надії»;
  • 16,8 грн за 1 м3 (з ПДВ) — за договорами постачання між споживачами, що є бюджетними установами, закладами охорони здоров’я державної власності (казенні підприємства та/або державні установи тощо) та закладами охорони здоров’я комунальної власності (комунальні некомерційні підприємства та/або комунальні установи, та/або спільні комунальні підприємства тощо) та постачальником «останньої надії».


Джерело: постанова КМУ від 25.10.2021 № 1102, чинна з 26.10.2021

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66113

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3489

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13849

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14890

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді