8 вересня електронні сервіси ДПС не працюватимуть

Теми:
08.09.2022 до електронних сервісів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС може не бути доступу через технічні роботи.

internet_012.jpg

Платні послуги. Самотест для бюджетних установ ⏩

08.09.2022 з 18:00 до 20:00 можливі часткові обмеження доступу до електронних сервісів кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС у зв’язку з проведенням обслуговування програмно-технічного комплексу.

За інформацією КНЕДП ІДД ДПС

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція бухгалтера бюджетної установи – зразок

Прийняли на роботу нового бухгалтера? Ознайомте його з посадовими обов’язками, правами та відповідальністю. Для цього скачайте актуальний зразок посадової інструкції бухгалтера бюджетної установи.
66067

Е-лікарняний – як оплатити під час відпустки

Наразі діють дві форми паперовий та електронний лікарняний. Як діяти роботодавцеві, якщо під час відпустки працівник захворів або має піти у відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами?
9462

Податки в ОМС: бухоблік та проведення

Сплата податків не минає нікого. І бюджетники не виключення. Навіть ті, які мають відношення до влади, зокрема й місцевої. Які податки і збори є витратами ОМС, як їх обліковувати, бухгалтерські проведення. Про це та інше – у консультації.
9662

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
38598

Баланс форма 1-дс – як заповнити

Баланс 1 – це традиційний фінансовий звіт. Якими є загальні вимоги до складання звіту Баланс форма 1-дс , яку саме інформацію у 2024 році мають розкривати щодо своїх активів і пасивів бюджетні установи – підкаже експерт.
74779

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді