Бухгалтеру: мінікурси з сертифікатом для підвищення зарплати

Хочете підвищення, а може давно не отримували надбавки до зарплати? Підвищуйте свій рівень, отримуйте дипломи. Це запорука успіху перед директором та колегами. Ми розробили безплатні курси для бухгалтера з іменним СЕРТИФІКАТОМ. Оберіть свій, або пройдіть всі.

Щоб опановувати нові теми Вам було легше та цікавіше, редакція журналу «Головбух: Бюджет» підготувала спецпроєкт — мінікурс. Це тренінг, побудований на інтерактивних завданнях.

На допомогу вам експертні статті, що підготують до проходження курсу. З ними ви з легкістю впораєтеся із завданнями та отримаєте іменний сертифікат учасника мінікурсу:


    Мінікурс з сертифікатом для підвищення зарплати бухгалтераКерівники установ цінять працівників, які націлені на постійне зростання і розвиток. Якщо Ви покажете керівнику цей іменний сертифікат, він вас ще більше поважатиме і цінуватиме. Адже він буде впевнений, що саме завдяки Вам ревізори підуть з установи з нульовим актом. Можете розраховувати і на підвищення зарплати.

    Бухгалтеру: мінікурси з сертифікатом для підвищення зарплати

    Якщо ж Ви шукаєте нову роботу, цей сертифікат слугуватиме Вам за рекомендацію в новому старті до успішної кар’єри, вас залюбки візьмуть на роботу. Бо кожний керівник установи хоче мати працівника, який уміє контактувати з ревізорами. А іменний сертифікат буде тому підтвердженням.

    І це ще не все. Редакція тижневика «Головбух: Бюджет» не залишить Вас на одинці з проблемами і за потреби надасть консультації всім учасникам.

    Успішного Вам старту і до зустрічі в підсумковому тесті! Успіхів!

    меми про бухгалтерів

    Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

    Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

    Останні новини

    Усі новини

    Гарячі запитання

    Усі питання і відповіді