Знайомтеся з нашою зірковою командою😉

Автор
керівник маркетингової групи «Бюджет-Держзакупівлі»
Шановні читачі, цього тижня святкуємо дев'ять років з дня заснування порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС»! З нагоди свята ми вирішили розповісти вам про нашу зіркову команду, яка готує для вас свіжу та корисну інформацію. Знайомтеся!
Віктор Онищенко

Віктор Онищенко, експерт з питань бухгалтерського обліку та оподаткування. Гуру з обліку і оподаткування 💪. Готує левову частку контенту для порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС». Його статті із готовими зразками, розрахунковими прикладами користуються шаленою популярністю у бухгалтерів. Вони завжди актуальні, якісні, корисні. Якщо у бухгалтерів виникають якісь додаткові питання, Віктор оперативно їх роз’яснює. До редакції порталу надходять тільки слова подяки за експертні статті Віктора.

Іван Левадський Іван Левадський, консультант з обліку та оподаткування. В минулому ревізор та держаудитор. Він моніторить законодавчі зміни, повідомлення держорганів та пише для бухгалтерів роз’яснення про зміни в бухобліку та оподаткуванні, надає готові приклади, щоб ви без додаткових зусиль отримували експертну інформацію та найсвіжіші новини.

Наталія Павленко Наталія Павленко, редактор порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС». Наталія – відповідальний та працьовитий співробітник порталу. Вона, як бджілка, збирає найактуальніші новини, висвітлює важливі теми та розміщує все так, щоб легко було знайти необхідні матеріали. Обожнює цікаву роботу в царині інформаційного контенту та сам процес створення новини – від моніторингу та відбору матеріалів до опублікування їх на порталі. Завжди бачить нові горизонту і прагне нових вершин.

Аліна Боголій Аліна Боголій, інтернет-маркетолог. Вона завжди «на стражі» маркетингу. Пам’ятайте, коли ви відкриваєте наші листи, десь у світі радіє одна Аліна 😉. Адже щодня підбирає лише найнеобхіднішу інформацію, щоб ви вчасно подали звіти та не отримали штрафи. А також запрошує на фахові заходи та піклується про те, аби ви встигли зареєструватися на важливі події вчасно.

Знайомтеся з нашею зірковою командою😉 Анна Пустовойт, асистент маркетолога групи «Бюджет-Держзакупівлі». Чаклує над сторінками соціальних мереж у Facebook та телеграм-каналі, де щодня піднімає настрій аудиторії, подає актуальну інформацію та своєчасні повідомлення про зміни у законодавстві. Якщо ви ще не підписалися на них, то радимо обов'язково зробити це, адже там вже вариться свіжий контент! З натхненням створює візуал усіх освітніх заходів для бухгалтерів, виконує ряд маркетингових задач та рекламних кампаній.

Знайомтеся з нашею зірковою командою😉 Станіслав Тетерєв, головний редактор порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС»

Знайомтеся з нашею зірковою командою😉

Тепер ми з вами стали ближче🥰. Дякуємо за довіру! Хтось з нами прокидається, хтось проводить обідню пору, хтось завершує день переглядом новин із порталу. Завдяки вам ми ростемо та змінюємося в кращий бік, стаємо цікавішими та кориснішими. Вітаємо нас усіх, усю бухгалтерську родину із 9-річчям нашого професійного порталу!

персональна подяка від порталу «Бухгалтерія для бюджету та ОМС»!

СКАЧАТИ ПЕРСОНАЛЬНУ ПОДЯКУ

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді