Статті за темою Премії

Приклад розрахунку середньої зарплати для нарахування премії
Розрахунок середньої зарплати потрібен при нарахування відпускних, оплати днів відрядження, лікарняних і декретних. Правила розрахунку середньої з Порядку 100 за останні роки змінювалися кілька разів. Якраз у частині премій. В консультації – як рахувати середню для різних виплат, коли є премії, що стосуються розрахункового періоду.
89873
Виплати премій до професійних свят і святкових днів робітникам ОМС
Наближаються свята, і є гарна ідея преміювати всіх працівників органу місцевого самоврядування (ОМС). Постає питання, а чи можна це зробити? Яка різниця у преміюванні робітників і посадовців ОМС, як назвати причину преміювання – відповідь у консультації.
33575
Зразок наказу про преміювання працівників
За успішне виконання роботи працівник може отримати від установи заохочення у вигляді премії. Підставою для її нарахування є наказ керівника. Для вас — зразок наказу про преміювання працівників.
249829
Преміювання працівників бюджетних установ 2024
Нарахування премій в бюджетних установах 2024: ➤ зразок положення про преміювання ➤ наказ про преміювання ➤ види премій ➤ критерії преміювання ➤ розмір премії ➤ позбавлення премії
253565
Встановлення та перегляд доплат і премій
Якщо роботодавець планує ввести або скасувати якусь доплату чи премію, змінити її розмір тощо, це слід обов’язково оформити документально. З’ясуємо, коли потрібно внести зміни до Положення про оплату праці, а коли достатньо оформити наказ по підприємству
12565
Премія працівнику ОМС, що працює за контрактом
Ситуація така, що посадовець органу місцевого самоврядування (ОМС) працює за контрактом. Постає питання, а чи можна йому нарахувати премію, наприклад щомісячно за результати роботи або з нагоди Дня місцевого самоврядування України?
4510
Як встановити головбуху ОМС надбавку та премію
Головний бухгалтер заслуговує на гідну оплату праці. Які надбавки та премії передбачені за посадою. Як їх встановити й нарахувати, періодичність виплати, документальне оформлення – відповіді на ці та інші питання знайдете у даній консультації.
4999
Премія за відсутність лікарняного: чи визнають ревізори її законною?
Який порядок та розміри преміювання працівників бюджетних установ? Чи може керівник установи встановити працівнику премію за відсутність лікарняних протягом року чи іншого періоду — відповіли експерти.
1652
Нарахування премії до свята та за рахунок економії фонду оплати праці
Бухгалтер нарахував премії працівникам відповідно до положення про преміювання та наказів керівника. Коли ревізори можуть визнати нарахування премії до свята порушенням та чи законна премія за рахунок економії фонду оплати праці.
10027