Статті за темою Бухгалтер ОМС

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата
Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153068
Кошторис бюджетної установи – зразок складання та особливості
Кошторис – це головний плановий документ бюджетної установи. Без нього витрачання бюджетних коштів стає нецільовим. Тому складати кошторис бюджетної установи – важливий процес, за якого норми закону потрібно чітко дотримати, а всі витрати-доходи перерахувати.
159060
Визначення назв посад та питань оплати праці в ОМС
Як визначити назви посад у органах місцевого самоврядування (ОМС), як під них підібрати розміри посадових окладів та що й з чим має узгоджуватися у кадрових, внутрішніх документах та звітності ОМС.
7799
Органи місцевого самоврядування в Україні
Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
104222
Наказ про прийняття на роботу – оформлення на прикладі водія
Як оформити трудові відносини та оформити наказ про прийняття на роботу. Коли відмовити в оформленні трудового договору, а коли встановити стажування та випробування – дивимось на прикладі інструкції, як прийняти на роботу водія.
15406
План рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ 2024
План рахунків – це основний інструмент системи бухгалтерського обліку, який практично забезпечує її реалізацію та дає змогу формувати достовірну та прозору звітність. Тож розглянемо план рахунків бухгалтерського обліку, а також останні зміни, які відбулися у ньому.
160628