Посадові оклади для держслужбовців знову змінили - остання редакція

Посадові оклади для держслужбовців знову змінили - остання редакція

Урядовці затвердили Схему посадових окладів на посадах державної служби. Вони врахували категорії, підкатегорії та рівні державних органів у 2022 році. Розміри посадових окладів визначали виходячи з мінімального посадового окладу на посадах державної служби підкатегорії В3 в держорганах, юрисдикція яких поширюється на територію одного або кількох районів, міст обласного значення, — 4962 грн. Це — два розміри прожиткового мінімуму для працездатних осіб (2 × 2481 грн). Підвищити розміри посадових окладів держслужбовцям слід з 01.01.2022 тільки в межах фонду заробітної плати, затвердженому в кошторисі.

Докладніше ►►►

Також доповнили Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям. Уточнили, що розмір надбавки за виконання особливо важливої роботи зазначають в умовах проведення конкурсу та в оголошенні про проведення конкурсу на зайняття відповідної посади, які оприлюднюються на Єдиному порталі вакансій державної служби. Таку надбавку виплачують у межах фонду заробітної плати, затвердженому в кошторисі.

Посадові оклади для держслужбовців знову змінили - остання редакція
ІРИНА ПРОКОПЧУК,експерт з питань бухгалтерського обліку та оподаткування
Щоб ви не марнували часу, ми розрахували всі базові показники для зарплатних розрахунків на 2022 рік!!!

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
77220

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
13107

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
49682

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді