14 змін від Уряду в нарахуванні надбавки за вислугу років

СКАЧАТИ зразок довідки про страховий стаж

14 змін від Уряду в нарахуванні надбавки за вислугу років

Калькулятор стажу

Урядовці внесли зміни до 14 нормативно-правових актів, що визначають порядок обчислення надбавки за вислугу років, у т. ч. до Положення про порядок і умови виплати щомісячної надбавки за вислугу років працівникам органів виконавчої влади та інших державних органів. Також у ньому уточнили, на підставі чого тепер визначають стаж, який дає право на одержання надбавки за вислугу років.

14 змін від Уряду в нарахуванні надбавки за вислугу років

Докладніше ►►►

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Довідка ОК-5 для підтвердження страхового стажу

Якщо працівник працює менше року чи шести місяців і захворів, бухгалтеру аби правильно нарахувати допомогу по тимчасовій непрацездатності чи допомогу по вагітності та пологах потрібно знати страховий стаж працівника. Розглянемо чим потрібно підтверджувати страховий стаж та чи потрібно вимагати від працівника довідку за формою № ОК-5.
35284

Страховий стаж: як обчислити і коли враховувати

Дані про страховий стаж потрібні бухгалтеру у низці випадків, наприклад нарахуванні лікарняних, декретних, пенсій та інших соцвиплат. У консультації – про те, як дізнатися про страховий стаж, як він розраховується бухгалтером у тих чи інших ситуаціях.
48821

Довідка про трудовий та страховий стаж

Отримати довідку ПФУ про трудовий та страховий стаж можуть і працівник, і роботодавець. Розкажемо, як це зробити через інтернет, як рахувати стаж за цією довідкою.
21640

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді