Чим небезпечні шаблонні фрази в акті списання

Чим небезпечні шаблонні фрази в акті списання

Ревізори завжди прискіпливо контролюють, як установи списують матеріальні цінності, і знаходять чимало порушень. Їх головне завдання — перевірити, як об’єкт контролю використовує і зберігає державні фінансові ресурси, необоротні та інші активи. Тож правильно оформлюйте акти на списання матеріальних цінностей. В іншому випадку вам доведеться під час ревізії витрачати час і сили, щоб пояснити ревізорам, що майно списано законно.

Хочете дізнатися, яких фраз уникати в актах, щоб вас не звинуватили в безпідставному списанні майна та розтраті бюджетних коштів? Читайте статтю і тримайте приклади формулювань, які використовувати за списання матеріальних цінностей, щоб ваші документи не викликали підозри в ревізорів.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ☑️

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8620

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18989

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді