Національний банк відкрив спецрахунок для підтримки Збройних Сил України

Національний банк України ухвалив рішення відкрити спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Станом на 28 лютого 2022 року на спецрахунок, від українських громадян, підприємств в Україні, а також від міжнародної спільноти перераховано вже понад 1 млрд грн в еквіваленті. Частину цих коштів НБУ вже перерахував на потреби Національної гвардії України.

Допомогти Збройним Силам України можна, якщо зробити переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу. 

Перерахувати кошти онлайн за допомогою платіжної картки можна за посиланням https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces#iban

Підтримуємо Українську Армію!

 

 

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді