Чи діють ліцензії, за якими не внесено платіж

Ліцензій, за якими не внесено платіж – діючі.

Чи діють ліцензії, за якими не внесено платіж

Ліцензії вважають діючими, якщо по ним до припинення або скасування воєнного стану на території України не сплачено черговий платіж за ліцензію та/або закінчився термін дії ліцензії на право:

  • виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах;
  • виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

Проте внести чергові платежі для продовження дії ліцензії маєте протягом 30 днів після припинення або скасування воєнного стану в Україні (п. 69.10 ПК).

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді