Уряд запровадив бронювання військовозобов’язаних для потреб агросектору

Уряд запровадив бронювання військовозобов’язаних для потреб агросектору

Для своєчасного проведення комплексу весняно-літніх польових робіт аграрні підприємства та виробники продовольства мають подавати Мінагрополітики списки критично важливих працівників, які отримають відстрочення від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час.

Це вимога постанови КМУ від 03.03.2022 № 194.

Як це працює:

надішліть до Мінагрополітики лист за визначеною формою із пропозиціями щодо бронювання військовозобов’язаних із відповідним обґрунтуванням. Зазначте в листі ПІБ, рік народження, назву підприємства і назву військкомату;

Увага! Лист має містити ексель-таблицю, яку можете завантажити тут.

  • Мінагрополітики опрацьовує та узагальнює отриману інформацію та надсилає до Міноборони пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних, які працюють у галузях агропромислового виробництва;
  • Мінекономіки видає відповідний наказ — витяг із нього надішлють заявнику.

За інформацією Мінагрополітики 

Контакти Мінагрополітики:

[email protected]

довідки +38-063-181-51-83

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55373

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді