Ціни на пальне знижено - де конкретно

Ціни на пальне знижено - де конкретно

Як повідомляє Міністерство економіки, від сьогодні ціни на пальне в Україні знизяться. Тепер дизпаливо буде коштувати на 5 грн дешевше (зниження з 44,90 грн до 39,96 грн за літр). Бензин — на понад 7 грн дешевше (зниження з 43,52 грн до 35,76 грн за літр).

Це відбулося завдяки рішенням, які вчасно ухвалили уряд і парламент. Верховна Рада України ухвалила урядовий законопроект про скасування акцизу на пальне та зниження ставки ПДВ з 20 до 7%.

«Таким чином, ми досягаємо балансу, коли за рахунок радикального зниження податків ціна знижується.

Завдяки цьому зможемо акумулювати достатньо ресурсів для проведення посівної кампанії та перевезення критично необхідних вантажів, у тому числі продуктів харчування.

Доступне пальне дозволить активувати низку економічних процесів, які наблизять Україну до перемоги», — зазначається в повідомленні Міністерства.

За інформацією Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді