PayPal тепер в Україні - що потрібно знати

PayPal тепер в Україні - що потрібно знати

БЕЗПЛАТНИЙ ДОСТУП ДО ЖУРНАЛУ "Головбух: БЮДЖЕТ"

Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти.

Підв'язуйте ваші картки Visa та Mastercard й користуйтеся вже зараз. М. Федоров подякував команді PayPal, що так швидко відреагували на прохання та підтримали українців під час війни.

Примітка

PayPal – це міжнародна електронна платіжна система, яка надає послуги в транскордонному режимі будь-якій людині у світі, в якої є банківська карта. Компанія пропонує послуги з оплати та грошових переказів через Інтернет та через смартфон. Платіжна система є посередником між продавцем і покупцем та забезпечуює надійність оплати платіжними картками, VISA, MasterCard, American Express та інших платіжних систем.

PayPal можна використовувати як для особистих цілей, так і для бізнесу.

За інформацією тг каналу Мінцифри

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді