Що зазначити в табелі, якщо втратили зв’язок із працівником

Що зазначити в табелі, якщо втратили зв’язок із працівником

Якщо роботодавець — керівник органу управління освітою, закладу освіти або наукової установи — не може зв’язатися з працівником, який відсутній на робочому місці, не вийшов на зв’язок або з інших причин, МОН рекомендує табелювати його відсутність кодом «НЗ» — «відсутність з нез’ясованих причин». Якщо з’ясуєте обставини та виясните, що причини поважні, можна скоригувати табель кодом «І» — «інші причини неявки».

МОН звертає увагу, що працівник може бути відсутній через призов (вступ) на військову службу або через службу в підрозділах територіальної оборони.

Любі читачі, команда Експертус Головбух продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку.

Нагадуємо, що зараз усі матеріали сайту доступні вам без обмежень. У разі, якщо вам потрібна консультація експерта чи детальніша інформаційна підтримка, ви можете передплатити наші електронні журнали
«Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Призупинення дії трудового договору: що в Податковому розрахунку

З консультації дізнаєтеся, чи зазначати в Додатку Д5 реквізити наказу про призупинення дії трудового договору, як заповнити при цьому Додатки Д1 та 4ДФ, а також, як бути з ЄСВ з мінімальної бази
16130

Реквізити документів за ДСТУ 4163:2020

Стандарт визначає нові вимоги до 32 реквізитів службових документів. Наші експерти звели й систематизували настанови та рекомендації за кожним реквізитом та унаочнили прикладами.
13861

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді