Фонд держмайна відновив роботу бази даних про оцінку нерухомості

26 квітня Фонд державного майна України поновив роботу Єдиної бази даних звітів про оцінку у відкритому доступі. Як повідомляє пресслужба Фонду, раніше доступ до бази був обмежений через відключення Держреєстру речових прав на нерухоме майно та припинення укладання угод з нерухомістю.

Фонд держмайна відновив роботу бази даних про оцінку нерухомості

«Завдяки поновленню доступу до Єдиної бази звітів про оцінку громадяни матимуть можливість визначати вартість нерухомості для сплати податків за угодами купівлі-продажу нерухомості, які будуть поновлені після відкриття Державного реєстру речових прав на нерухоме майно», — зазначив представник Фонду.

Минулого тижня міністр юстиції Денис Малюська розповідав, що протягом місяця відновлять можливість реєструвати купівлю-продаж нерухомості. Наразі продати або придбати нерухомість в Україні поки що неможливо. Адже робота реєстру речових прав на нерухоме майно обмежена, в т. ч. через загрозу можливих шахрайських схем.

Любі читачі, команда Експертус Головбух продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку.

У разі, якщо ви передплатник наших друкованних видань
— усі електронні матеріали зараз доступні без обмежень.

У разі, якщо ви читач порталу та вам потрібна консультація експерта
чи детальніша інформаційна підтримка, ви можете передплатити наші електронні продукти
«Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» зі знижкою 50%.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
103348

Акт списання основних засобів – бланк та зразок

Якщо основний засіб вибуває з установи через його ліквідацію або часткову ліквідацію, таке вибуття оформляють актом. Акт списання буває чотирьох видів. Наразі поговоримо про акт списання основних засобів.
112040

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
93427

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді