122 сервісних центри МВС у 21 області України надають послуги громадянам в умовах війни

27 квітня під час брифінгу в інформагентстві «Укрінформ» керівник Головного сервісного центру МВС Євген Мойсеєнко повідомив, що в умовах війни працюють 122 сервісних центри у 21 області України.

122 сервісних центри МВС у 21 області України надають послуги громадянам в умовах війни

Щотижня відновлюють роботу інші сервісні центри МВС. Не працюють наразі заклади у Донецькій, Луганській, Херсонській областях та АР Крим.

«14 березня відновили роботу 67 сервісних центрів МВС. Ми відкрили їх в регіонах, зважаючи на безпекову складову для громадян та наших співробітників. У той день ми планували відкрити 68 центрів, але напередодні вночі ворог поцілив ракетою в будівлю сервісного центру в Київській області. Згодом за допомогою сучасної технології Starlink ми відновили надання послуг громадянам і в столичному регіоні», — сказав Євген Мойсеєнко.

Для зручності отримання послуг у сервісних центрах МВС змінило графік роботи. Наразі заклади працюють для клієнтів шість днів на тиждень.

«Надаємо всі послуги з перереєстрації транспортних засобів. Для зручності громадян здійснюємо прийом без попереднього онлайн-запису. Достатньо звернутися до сервісного центру МВС і взяти талон у терміналі», — розповів керівник ГСЦ МВС.

Для громадян створили інформаційний портал сервісних центрів МВС, який оновлюють щогодини. Крім того, портал адаптували для зручного перегляду зі смартфону.

Портал містить усю необхідну інформацію для клієнтів, зокрема:

  • перелік послуг, які надаються;
  • відкриті сервісні центри МВС;
  • корисний розділ «запитання — відповіді».

За інформацією МВС

Любі читачі, команда Експертус Головбух продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку.

У разі, якщо ви передплатник наших друкованних видань
— усі електронні матеріали зараз доступні без обмежень.

У разі, якщо ви читач порталу та вам потрібна консультація експерта
чи детальніша інформаційна підтримка, ви можете передплатити наші електронні продукти
«Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» зі знижкою 50%.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7213

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді