Нові можливості для користувачів Електоронного кабінету

Відтепер користувачі Електронного кабінету під час входу до його приватної частини (особистого кабінету) мають змогу обрати тип особи, для якої ДФС проводить електронну ідентифікацію.

Так, посадові/уповноважені особи державних органів, ОМС, інших органів, установ та організацій можуть увійти до Електронного кабінету як «посадові особи» або «фізичні особи». Для цього вони мають пройти електронну ідентифікацію та використати свій електронний підпис.

Користувачу, який обере свій тип особи, ДФС запропонує відповідні сервіси та послуги.

До особистого кабінету юридичної особи може входити керівник, бухгалтер, особа, яка має право підпису, або особа, якій делеговане право підпису документів.

За інформацією прес-служби ДФС

image43

Інструкції заповнення й зразки, що знадобляться для звітності:

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Коди економічної класифікації видатків бюджету: інструкція застосування

Мінфін регулярно оновлює інструкцію зі застосування КЕКВ. Це зумовлює проблеми в установах, адже вони планують видатки у кошторисах за старими КЕКВ, а проводити їх потрібно вже за новими. Актуальні коди економічної класифікації видатків бюджетних установ 2024 року та їх застосування – у цьому огляді.
328518

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1320

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді