Українці можуть додатково отримати 2000 грн від Норвезької ради

Норвезька рада у справах біженців (NRC) розпочала реєстрацію на отримання грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомили у пресслужбі гуманітарної організації.

Українці можуть додатково отримати 2000 грн від Норвезької ради

Працюємо та підтримуємо економіку разом!

Хто може отримати допомогу

На допомогу можуть претендувати:

  • внутрішньо переміщені особи незалежно від поточного місця перебування;
  • громадяни України, які проживають в районах, що постраждали внаслідок бойових дій.

Кому надаватимуть перевагу

Перевагу надаватимуть найвразливішим категоріям з-поміж зареєстрованих на отримання допомоги.

ВАЖЛИВО! На допомогу можуть претендувати лише особи, які не реєструвалися та не отримували грошової допомоги від ООН чи інших іноземних організацій. Виплати внутрішньо переміщеним особам від держави не враховують.

Про яку суму йдеться

Виплачуватимуть по 2200 грн на кожного члена родини протягом трьох місяців.

Як зареєструватися

Реєструйтеся ВИНЯТКОВО через месенджер WhatsApp:

  1. Встановіть месенджер на смартфон, якщо ще не маєте його.
  2. Додайте до ваших контактів номер 0 800 609 844.
  3. Відправте на цей номер повідомлення з текстом: «NRC».
  4. Після цього ви отримаєте повідомлення з інструкціями для успішної реєстрації.

Заявку розглядають протягом 10 днів, після чого на WhatsApp вам надійде повідомлення про нарахування чи ненарахування коштів. Якщо отримаєте повідомлення про надання грошової допомоги, кошти вам надійдуть за місяць після реєстрації.

За додатковою інформацію звертайтеся за номером гарячої лінії 0 800 302 007 або пишіть на електронну пошту: [email protected].

За інформацією «Пенсійний кур’єр»


Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу. Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила. Для вас є підтримка від редакції — до 3-х місяців безплатного доступу до електронних журналів «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Залишаймося разом. Будьмо на зв’язку щодня.

На FB сторінках та телеграм-каналах даємо акційні пости/повідомлення раз на тиждень протягом травня.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66113

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3489

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13849

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14890

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді