НАЗК звільнило українців від подання декларацій під час війни

Під час війни українцям не обов'язково подавати декларації, однак протягом трьох місяців після її завершення це зробити необхідно.

НАЗК звільнило українців від подання декларацій під час війни

⚡️ Призупинення трудових відносин на час війни: як оформити

Під час воєнного стану подавати декларації будь-якого виду необов'язково. Водночас після завершення війни чиновники мають три місяці, щоб подати документи без порушень. Про це повідомили у НАЗК.

Тож, попри війну, НАЗК надає можливість подавати декларацію завдяки новій функції «Дані для декларації».

Як користуватися цією функцією:
  • перейти через персональний кабінет у Реєстрі декларацій, у розділі «Мої документи» натиснути кнопку «Дані для декларації». Після цього ви отримаєте інформацію про вашу власність та обтяження, якщо така інформація є в державних реєстрах.

«Зверніть увагу, що такі дані можна отримати лише щодо своєї власності й обтяжень. Інформація про власність чи обтяження членів сім’ї не буде доступна», — йдеться у повідомленні.

У НАЗК уточнили: тим, хто вперше подає декларацію, така функція буде недоступна.

За інформацією НАЗК


Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу. Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила. Для вас є підтримка від редакції — до 3-х місяців безплатного доступу до електронних журналів «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Залишаймося разом. Будьмо на зв’язку щодня.

На FB сторінках та телеграм-каналах даємо акційні пости/повідомлення раз на тиждень протягом травня.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді