Свіжий номер «Головбух: Бюджет» № 2017/43

Читайте у свіжому номері «Головбух: Бюджет» № 2017/43 багато цікавого і корисного. А саме:

Кошти на рахунках у ліквідованих банках заблоковано: як обліковувати

Що робити з коштами, які залишилися на рахунках у ліквідованих банках, як «заморожені» кошти перевести в статус дебіторки, як дебіторку балансову перевести в позабалансову, — читайте у статті.

Державна служба по-новому: від конкурсу до заробітної плати

Держслужба за новим Законом — це не тільки престиж, а й солідна зарплата. Та стати держслужбовцем і відповідати далі отриманій посаді складно. Конкурс, оцінювання — усе, як у демократичних державах. Як це відбувається?

Доплачуємо вчителям за перевірку зошитів

Доплата за перевірку письмових робіт (зошитів) — один із видів додаткової оплати праці вчителя. На що звертати увагу під час її розрахунку, розповімо й покажемо на прикладах

Два витяги з актів ревізії про порушення під час виконання договорів

Бюджетні установи під час господарської діяльності укладають договори з суб’єктами господарювання. А оскільки оплату за договорами установи проводять за бюджетні кошти, ревізори ретельно перевіряють, чи повністю сторони виконують умови договору. Дізнайтеся, які дії ревізори під час ревізії фінансово-господарської діяльності установи кваліфікують як порушення бюджетного законодавства.

Бюджет участі: плануємо в проекті міського бюджету на 2018 рік

Кажуть, один у полі не воїн. Але це не так. Нині кожен із нас має реальну можливість покращити благоустрій свого міста. І це не просто слова. У органів місцевої влади є інструменти співпраці з громадськістю. Один із них — бюджет участі. Тож поговоримо про те, як скористатися таким інструментом.

Також прочитайте:

Плануємо видатки на виготовлення проекту з відведення земельної ділянки водного фонду

Автомобіль не зареєстровано як санітарний: чи підвищувати водію місячну тарифну ставку

Порушено термін подання картки із зразками підписів: чи застосовують заходи впливу

Суборенда нерухомого майна: на який термін надавати

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді