Граничні суми витрат на закупівлю комплекту меблів для службового кабінету керівника підвищено

UA RU

Уряд вніс зміни до Граничних сум витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету.

Граничні суми витрат на закупівлю комплекту меблів для службового кабінету керівника підвищено Акт прийому-передачі матеріальних цінностей

Зокрема, зросли граничні суми витрат на придбання комплекту меблів для службового кабінету:

  • керівника ЦОВВ, голів обласних держадміністрацій — з 15 000 грн до 25 000 грн;
  • заступників керівників ЦОВВ — з 11 000 грн до 25 000 грн;
  • заступників голів обласних держадміністрацій — з 9000 грн до 25 000 грн;
  • керівників інших державних органів, бюджетних установ і організацій, голів місцевих судів та їх заступників — з 6500 грн до 15 000 грн.

Для окремих посадових осіб окремих органів не визначали граничні суми витрат на зазначені цілі. Наразі це питання врегульовано.

Із постанови КМУ «Про внесення змін до граничних сум витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету» від 14.08.2019 № 717

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Позабалансовий облік в бюджетних установах

Є певні активи, які бюджетні установи не можуть обліковувати на балансі. Тож їм місце на позабалансових рахунках. З’ясуємо, як здійснювати позабалансовий облік в бюджетних установах для різних активів.
66800

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4212

Інші необоротні матеріальні активи бюджетних установ: облік

Інші необоротні матеріальні активи поодинці за вартістю незначні, але за кількістю – досить помітні об’єкти в бухгалтерському обліку бюджетних установ. Нехтувати правилами їхнього обліку не варто. З’ясуємо, що це за активи й як їх обліковувати.
52056

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді