Нові форми реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг

UA RU

Сьогодні, 27.09.2019, набрав чинності Регламент Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, який оприлюднено на сайті надавача у розділі «Регламент роботи».

Окрім цього затверджено нові форми:

  • договору про надання електронних довірчих послуг;
  • реєстраційної картки для фізичної особи;
  • реєстраційної картки для юридичної особи;
  • додатка до реєстраційної картки;
  • заяви про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа;
  • додатка до заяви про зміну статусу кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів можна на сайті у розділі «Отримання електронних довірчих послуг».

Нові форми реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг необхідно застосовувати з 27.09.2019, водночас форми попереднього зразка ще будуть приймати по 07.10.2019.

За інформацією Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
83350

Рахунки ЄСВ 2024

Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування не змінювались з 2021 року. Бухгалтер, який перераховує ЄСВ, має знати які є види рахунків та коли їх використовувати, де завжди будуть актуальні реквізити рахунків, як правильно заповнювати призначення платежу у платіжній інструкції та що робити, якщо ЄСВ сплатили на інший рахунок (для зарахування зарплатних податків – ПДФО/військового збору).
2440

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді