Побільшає інформації про ФОП у відкритому доступі

Побільшає інформації про ФОП у відкритому доступі

У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі — Реєстр) відкриють додаткову інформацію про ФОП. А саме:

  • місцезнаходження;
  • дату та номер запису про проведення державної реєстрації ФОП;
  • дату та номер запису про взяття на облік/зняття з обліку;
  • назви та ідентифікаційні коди органів статистики, органів ДПС, у яких ФОП перебуває на обліку;
  • дату відкриття виконавчого провадження щодо ФОП (для незавершених виконавчих проваджень);

Оновлюватимуть таку інформацію у форматі відкритих даних в Реєстрі кожні п’ять робочих днів.

Збільшення відкритих даних про ФОП у Реєстрі передбачають останні зміни до пункту 17 розділу II Переліку інформації, що підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України, затвердженого наказом Мін’юсту від 28.03.2016 № 897/5.

Джерело: наказ Мін‘юсту «Про внесення змін до Переліку інформації, що підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України» від 06.11.2019 № 3412/5

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4138

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35641

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
6080

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29808

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді