В який термін та за який період надають акт звірки розрахунків за податками, зборами та ЄСВ

В який термін та за який період надають акт звірки розрахунків за податками, зборами та ЄСВ

За кожним платником та кожним видом платежу, які повинні сплачувати такі платники, відкривають інтегровані картки платників. Вони містять інформацію про облікові операції та облікові показники, які характеризують стан розрахунків платника податків з бюджетами та цільовими фондами за відповідним видом платежу.

За письмовою заявою суб’єкта господарювання, щодо якого в контролюючому органі відкрито ІКП, надається письмовий документ щодо стану розрахунків цього платника за податками, зборами та ЄСВ у довільній формі.

Такий письмовий документ видають не пізніше 15 робочих днів з дня отримання заяви, в якій суб’єкт господарювання зазначив платежі і період, щодо яких здійснюється звірка стану розрахунків з бюджетами, а також нараховані і сплачені суми по цих платежах за вказаний період.

ЗІР, категорія 135.04

В який термін та за який період надають акт звірки розрахунків за податками, зборами та ЄСВ
Людмила Кравченко,керівник експертної групи Експертус Головбух
Якими документами оформити нестачу активів, як оцінити, облікувати та відшкодувати збитки?

Вебінарний марафон до Дня бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Переоцінка основних засобів: проводки

В балансі бюджетної установи усі активи, у т. ч. основні засоби, визнають за вартістю придбання, яка з часом змінюється. І тоді потрібна переоцінка основних засобів.
18230

Витрати майбутніх періодів: як облікувати

З’ясуємо, що таке витрати майбутніх періодів та все про їхній бухгалтерський облік, зокрема облік передплати за оренду, періодичні видання, ліцензію за використання програмного забезпечення.
27018

Акт звірки розрахунків: готовий зразок

Звіряти стан розрахунків з дебіторами – обов’язок установи. Та як зафіксувати результати звірки правильно? Пропонуємо готовий Акт звірки розрахунків – зразок.
31214

Акт списання матеріалів: бланк

Акт на списання матеріалів за рішенням Мінфіну було змінено на акт списання запасів. Але, як і раніше, акт — це підстава відносити вартість використаних матеріалів до витрат. Розглянемо, як його складати.
284718

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді