ОМС обліковуватиме плату за встановлення земельного сервітуту

Уряд визначив органи, які контролюватимуть справляння надходжень бюджету в розріз кодів бюджетної класифікації, зокрема:

  • ДПС — 19011000 «Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря двоокису вуглецю стаціонарними джерелами забруднення»;
  • Мінекоенерго — 19010100 «Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення (за винятком викидів в атмосферне повітря двоокису вуглецю)»;
  • держадміністрації та ОМС — 21081700 «Плата за встановлення земельного сервітуту».

ОМС обліковуватиме плату за встановлення земельного сервітуту

Окрім постійного контролю за правильністю та своєчасністю надходжень, ці органи обліковують надходження у розрізі платників з метою забезпечення повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів.

Із постанови КМУ «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 106» від 24.12.2019 № 1107

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1254

Заява про відкриття та закриття рахунків

Відкриття та закриття рахунків актуально на початку та в кінці року, а також в процесі реорганізації бюджетної установи. А після набуття чинності наказу Мінфіну від 18.01.2024 № 23 додатково Казначейство у тримісячний строк переукладатиме з клієнтами договори про здійснення розрахунково-касового обслуговування. Тримайте зразки заяви про відкриття та закриття рахунків.
39070

Реєстраційна картка учасника бюджетного процесу в ІАС «LOGICA» – заповнення з експертом

У консультації про заповнення електронної форми реєстраційної картки, яка використовується для реєстрації учасників бюджетного процесу. Розглянемо, хто і який розділ заповнює та як заповнити кожне поле форми.
1963

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді