Змінили форми е-декларації та повідомлення про суттєві зміни в майновому стані

НАЗК поінформувало, що з 01.01.2020 вводять нові форми:

Змінили форми е-декларації та повідомлення про суттєві зміни в майновому стані

Відповідні зміни внесені наказом НАЗК «Про затвердження змін до рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 10 червня 2016 року № 3» від 12.12.2019 № 168/19.

Зміни у формах е-декларації та повідомлення передбачені Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції» від 02.10.2019 № 140-IX.

За інформацією НАЗК

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66361

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7259

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17712

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді