Щодо зміни вартості послуг на проведення акредитаційної експертизи

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти повідомило про збільшення вартості за договорами про акредитацію освітніх програм у 2020 році лише на 4499,66 грн.

Щодо зміни вартості послуг на проведення акредитаційної експертизи

Нагадаємо, в минулому році до ціни договору не включалася компенсація витрат на виїзд (відрядження) експертної групи до закладу вищої освіти (ЗВО). Тобто, фінальна ціна договору про акредитацію освітньої програми була остаточно невизначеною. Компенсація витрат на виїзд експертів оформлювалась додатковим договором.

Потреба змінити порядок оплати за договорами акредитації освітніх програм спричинена внесеними змінами до Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII. Тому до договору про акредитацію освітніх програм (для проведення переговорної процедури) включено вартість орієнтовних витрат на виїзд експертів до ЗВО в сумі 15 000 грн. Ця сума є орієнтовною і в більшості випадків її буде зменшено за додатковою угодою, після повного розрахунку таких фактичних витрат. Середня сума витрат на виїзд експертів очікується, як і минулого року, близько 7000 грн.

Із листа Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 05.02.2020 № 341

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35192

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5890

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29461

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді