Система безоплатної правової допомоги відтепер у Telegram

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

Відтепер корисний безкоштовний юридичний контент буде зібраний в одному місці. У системи безоплатної правової допомоги (БПД) з’явився власний Telegram-канал. Про це повідомила заступник Міністра юстиції Валерія Коломієць.

Система безоплатної правової допомоги відтепер у Telegram

У Telegram-каналі будуть публікуватися актуальні юридичні поради, які допоможуть краще розуміти свої права. Трудове, сімейне, пенсійне, земельне та інше законодавство з прикладами з практики та порадами щодо механізмів захисту порушених прав. Поради максимально адаптовані для людей, які незнайомі з юридичною термінологією, та детально роз’яснюють правові питання, з якими найчастіше стикаються у побуті, на роботі, під час відпочинку чи у сімейних відносинах тощо.

«Консультації готують кваліфіковані юристи системи БПД з усієї України. Тематика визначається як на підставі звернень за правовою допомогою, так і з огляду на судові рішення, новації законодавства та топ-теми у медійному просторі. Тільки актуальні новини, корисна інформація та приклади з практики»,

— підкреслила Валерія Коломієць.

Також інформацію про роботу системи БПД можна знайти у наступних соціальних мережах:

Facebook — www.facebook.com/Centre.4.Legal.Aid

Іnstagram — www.instagram.com/ualegalaid

Youtube — www.youtube.com/user/Legalaidgovua

Або ж відвідати офіційний сайт — legalaid.gov.ua

Усі пропозиції, ідеї та запитання щодо роботи Telegram-каналу «Безоплатна правова допомога» просимо надсилати на e-mail: [email protected].

За інформацією Мін’юсту на Урядовому порталі

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6846

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13148

Відрядження в бюджетних установах: оформлення та оплата

Відрядження оплачуються відповідно до умов колективного чи трудового договору. Про останні зміни в оплаті відряджень у бюджетних установах. Про порядок оформлення й оплати відряджень, з прикладами розрахунків – у цьому огляді.
153072

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді