Система безоплатної правової допомоги відтепер у Telegram

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

Відтепер корисний безкоштовний юридичний контент буде зібраний в одному місці. У системи безоплатної правової допомоги (БПД) з’явився власний Telegram-канал. Про це повідомила заступник Міністра юстиції Валерія Коломієць.

Система безоплатної правової допомоги відтепер у Telegram

У Telegram-каналі будуть публікуватися актуальні юридичні поради, які допоможуть краще розуміти свої права. Трудове, сімейне, пенсійне, земельне та інше законодавство з прикладами з практики та порадами щодо механізмів захисту порушених прав. Поради максимально адаптовані для людей, які незнайомі з юридичною термінологією, та детально роз’яснюють правові питання, з якими найчастіше стикаються у побуті, на роботі, під час відпочинку чи у сімейних відносинах тощо.

«Консультації готують кваліфіковані юристи системи БПД з усієї України. Тематика визначається як на підставі звернень за правовою допомогою, так і з огляду на судові рішення, новації законодавства та топ-теми у медійному просторі. Тільки актуальні новини, корисна інформація та приклади з практики»,

— підкреслила Валерія Коломієць.

Також інформацію про роботу системи БПД можна знайти у наступних соціальних мережах:

Facebook — www.facebook.com/Centre.4.Legal.Aid

Іnstagram — www.instagram.com/ualegalaid

Youtube — www.youtube.com/user/Legalaidgovua

Або ж відвідати офіційний сайт — legalaid.gov.ua

Усі пропозиції, ідеї та запитання щодо роботи Telegram-каналу «Безоплатна правова допомога» просимо надсилати на e-mail: [email protected].

За інформацією Мін’юсту на Урядовому порталі

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція головного бухгалтера

Ознайомити працівника, якого до установи прийняли на посаду головбуха, з його функціональними обов'язками, правами і відповідальністю допоможе посадова інструкція головного бухгалтера. Покажемо у зразку, як правильно її скласти.
33586

Доплата бухгалтеру за збільшення обсягу робіт – коли можлива

У штаті установи головний бухгалтер та дві посади бухгалтера. Однак усю роботу виконує один бухгалтер, який працює на 1,5 ставки. Чи можна встановити йому доплату за рахунок економії фонду оплати праці.
8745

Реквізити документів за ДСТУ 4163:2020

Стандарт визначає нові вимоги до 32 реквізитів службових документів. Наші експерти звели й систематизували настанови та рекомендації за кожним реквізитом та унаочнили прикладами.
13800

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
343314

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді