Виплатили працівнику зарплату за рішенням суду: не допустіть незаконних видатків

План перевірок Держпраці на 2020 рік ⋙

Всі знають, що судові рішення потрібно обов’язково виконувати. Тож коли бухгалтер виплачує за рішенням суду середньомісячну зарплату працівнику за час вимушеного прогулу, навіть не підозрює, що проводить незаконні видатки установи.

Саме так будуть кваліфікувати такі дії бухгалтера ревізори, якщо до початку ревізії керівник установи не відшкодує до бюджету виплачені працівнику кошти. А ви про це знали? Такою секретною інформацію з вами поділиться колишній ревізор на семінарі.

А ще розкаже, як спілкуватись з ревізорами, як правильно надати пояснення та порадить, як не допустити незаконного звільнення працівників.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірки Держпраці у 2024 році

У період дії правового режиму воєнного стану планові контрольні заходи не проводять. Стосується це і Держпраці. Але не все так просто та однозначно.
5741

Що робити, коли ревізори вважають незаконною передплату бухгалтерського видання

Отримайте поради від колишнього ревізора: ☑️ Як проаналізувати претензії? ☑️ Які аргументи підготувати? ☑️ Як надати письмове пояснення? 📝 Скачайте зразок пояснення ревізорам.
4896

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді