Виплатили працівнику зарплату за рішенням суду: не допустіть незаконних видатків

План перевірок Держпраці на 2020 рік ⋙

Всі знають, що судові рішення потрібно обов’язково виконувати. Тож коли бухгалтер виплачує за рішенням суду середньомісячну зарплату працівнику за час вимушеного прогулу, навіть не підозрює, що проводить незаконні видатки установи.

Саме так будуть кваліфікувати такі дії бухгалтера ревізори, якщо до початку ревізії керівник установи не відшкодує до бюджету виплачені працівнику кошти. А ви про це знали? Такою секретною інформацію з вами поділиться колишній ревізор на семінарі.

А ще розкаже, як спілкуватись з ревізорами, як правильно надати пояснення та порадить, як не допустити незаконного звільнення працівників.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8521

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18660

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді