Впровадження в Україні надзвичайного стану: останні новини

СКАЧАТИ ПАМ’ЯТКУ: Міфи і правда про коронавірус

Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець виступає за впровадження в Україні надзвичайного стану. Про це очільник відомства заявив в інтерв’ю 112 Каналу.

Ілля Ємець виступає за впровадження в Україні надзвичайного стану

«Я говорив про це ще з першого дня своєї роботи в Уряді. Це треба було робити з самого початку. Якби це вдалося, то такого поширення, яке зараз геометрично розвивається, не було б»,

— наголосив Ілля Ємець.

За його словами, для ефективної боротьби з поширенням коронавірусу в Україні всі українці повинні зайняти свідому позицію, мінімізувати контакти з іншими, дотримуватися правил гігієни, а також виконувати поради МОЗу.

Нагадаємо: заходи правового режиму надзвичайного стану визначає Закон України «Про правовий режим надзвичайного стану» від 16.03.2000 № 1550-III.

Із офіційного веб-сайту МОЗ

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
40270

Реєстрація бюджетних зобов’язань: робочі ситуації

Реєстрація бюджетних зобов’язань: ➤ термін реєстрації ➤ підтвердні документи для реєстрації ➤ зразок заповнення реєстру бюджетних зобов’язань ➤ зразок заповнення реєстру бюджетних фінансових зобов’язань.
33504

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
26074

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді