COVID-19: список ліків та перша допомога при симптомах коронавірусу

Більшість бухгалтерів перейшли на відддалену роботу на час карантину, але є й ті, кому потрібно бути в офісі, незважаючи на загрозу COVID-19. Як уберегти себе, які ліки приймати, якщо захворіли на коронавірус, де взяти кисень - про все це докладно розповів Доктор Комаровський у своєму новому відео. Бережіть себе!

Доктор Комаровський нагадує, що у будь-якій ситуації потрібно сподіватися в першу чергу на себе. Тому наполягає на необхідності вивчити на зубок алгоритм надання допомоги при симптомах коронавірусу.

Також Доктор Комаровський чітко дає відповідь на питання, чи можна використовувати нурофєн, а саме ібупрофен при коронавірусі.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді