Зміни до Норми № 1-загальновійськова

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Уряд встановив, що за нормою № 1-загальновійськова за рахунок держави харчуватимуть військовослужбовців, працівників органів військового управління, військових частин, військових навчальних закладів, установ, організацій Збройних Сил, які:

  • залучені до цілодобового виконання завдань на період встановленого Урядом карантину;
  • у зв’язку з карантином перебувають в ізоляції (на лікуванні) у військових частинах, військових навчальних закладах, установах, організаціях Збройних Сил.

Зміни до Норми № 1-загальновійськова

Окрім цього, цим особам видаватимуть 1,5 л води питної бутильованої.

Із постанови КМУ «Про внесення змін до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань» від 20.03.2020 № 237

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Міжбюджетні трансферти – облік

Як правильно відобразити в обліку ОТГ міжбюджетні трансферти, як задокументувати операції з їхньої передачі та які субрахунки використовувати - експертний досвід.
9577

Переоцінка основних засобів: проводки

В балансі бюджетної установи усі активи, у т. ч. основні засоби, визнають за вартістю придбання, яка з часом змінюється. І тоді потрібна переоцінка основних засобів.
17639

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
2916

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді