Зміни до Норми № 1-загальновійськова

5 факторів розрахунку очікуваної вартості

Уряд встановив, що за нормою № 1-загальновійськова за рахунок держави харчуватимуть військовослужбовців, працівників органів військового управління, військових частин, військових навчальних закладів, установ, організацій Збройних Сил, які:

  • залучені до цілодобового виконання завдань на період встановленого Урядом карантину;
  • у зв’язку з карантином перебувають в ізоляції (на лікуванні) у військових частинах, військових навчальних закладах, установах, організаціях Збройних Сил.

Зміни до Норми № 1-загальновійськова

Окрім цього, цим особам видаватимуть 1,5 л води питної бутильованої.

Із постанови КМУ «Про внесення змін до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань» від 20.03.2020 № 237

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6846

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13148

Основні засоби 2024

Основні засоби це матеріальні активи, без яких жодна установа, держорган, ОМС функціонувати не зможе. Та не усі матеріальні активи є основними засобами. Розглянемо детальніше, що таке основні засоби установи та які вони бувають у 2024 році.
170863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді