Як заповнити звіт 2-інвестиції (квартальна)

Теми:
Звіт 2-інвестиції включає відомості про обсяги капітальних інвестицій у активи за рахунок коштів державного чи місцевого бюджетів. Розглянемо, за якою формою і як його складати.
СКАЧАТИ Календар подання статистичної звітності 2020
Чинні бланки статистичної звітності 2020 шукайте у Загальному табелі (переліку) форм державних статистичних спостережень на 2020 рік, який розміщений на сайті Держстату. Статистичний звіт про капітальні інвестиції ми додаємо нижче.
Квартальну форму подавайте 4 рази на рік, не пізніше 25 числа місяця, наступного за звітним кварталом. Річна форма подається не пізніше 28 лютого року, наступного за звітним.
Звіт 2-інвестиції Квартальну форму звіту за розділами І-ІІ складаємо за даними бухгалтерського обліку за кожен квартал окремо (не наростаючим підсумком).
Річний Звіт 2-інвестиції заповнюємо за розділами:
  • І-ІІ — на основі квартальних звітів шляхом підсумку їх показників за кварталами року;
  • ІІІ-V — на основі даних бухгалтерського обліку за рік.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді