Розглядається перегляд відрахувань до держбюджету: кого стосується?

Уряд розглядає питання перегляду відрахувань частки прибутку державних підприємств до держбюджету.

Скачати податкову накладну за новою формою

Прибуток державних підприємств: чи будуть відрахування до держбюджету?

Про це повідомив Міністр інфраструктури 15 квітня під час онлайн-наради, в якій взяли участь керівники державних підприємств «Білгород-Дністровський МТП», «Бердянський МТП», «Ізмаїльський МТП», «МТП «Чорноморськ», «Маріупольський МТП», «Миколаївський МТП», «Одеський МТП», «Ренійський МТП», ДП «Херсонський МТП», «МТП «Южний», «СК «Ольвія».

⚡️ УВАГА!!! Знижка на передплату «Головбух: Бюджет» до 40%!

Раніше Міністр доручив керівникам портів та інших державних підприємств переглянути видатки на капітальне будівництво та актуалізувати стратегічні та інвестиційні плани через карантин, спричинений поширенням коронавірусу.

За інформацією з Урядового порталу

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Державний бюджет 2024

Президент підписав Закон України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» від 09.11.2023 № 3460-ІХ (далі – Держбюджет 2024), який є основним фінансовим планом країни. Держбюджет-2024 набере чинності з 01.01.2024 р.
3750

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
34179

Державний бюджет 2022: все, що потрібно знати бухгалтеру

Затверджено Держбюджет на 2022 рік, а це означає, що ми маємо всі основні цифри та можемо вже зараз прикинути деякі розрахунки. Що і зробив експерт. Ми вже все порахували та підготували для вас зручні таблиці, які спростять вашу роботу.
12278

Структура кодування програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету

Структура кодування програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету затверджена наказом Мінфіну від 14.01.2011 №11. Код кожної бюджетної програми відповідає коду функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету
14976

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді