Особливості подання звітності неприбутковими організаціями

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що установи подають до органів ДПС Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації (далі — Звіт) за формою, затвердженою наказом Мінфіну від 17.06.2016 № 553, та річну фінансову звітність.

Особливості подання звітності неприбутковими організаціями

У рядках 7 та 8 вступної частини Звіту зазначайте дату та номер останнього рішення контролюючого органу про включення (повторне включення) неприбуткової організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій та присвоєння або зміну ознаки неприбутковості організації.

Фінансова звітність, що складається та подається установою, є додатком до Звіту та його невід’ємною частиною.

Підтвердженням подання фінансової звітності разом зі Звітом є позначка «+» в Звіті у клітинці «ФЗ» таблиці «Наявність додатків» та у таблиці «Наявність поданих до Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації додатків — форм фінансової звітності»).

Неприбуткові організації, які утримують та вносять до бюджету податок на доходи нерезидентів, разом зі Звітом, мають надати Податкову декларацію з податку на прибуток підприємств, форма якої затверджена наказом Мінфіну від 20.10.2015 № 897 із заповненим рядком 23 додатка ПН до такої декларації.

За інформацією ГУ ДПС у м. Києві

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
54848

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3269

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді