Особливості подання звітності неприбутковими організаціями

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що установи подають до органів ДПС Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації (далі — Звіт) за формою, затвердженою наказом Мінфіну від 17.06.2016 № 553, та річну фінансову звітність.

Особливості подання звітності неприбутковими організаціями

У рядках 7 та 8 вступної частини Звіту зазначайте дату та номер останнього рішення контролюючого органу про включення (повторне включення) неприбуткової організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій та присвоєння або зміну ознаки неприбутковості організації.

Фінансова звітність, що складається та подається установою, є додатком до Звіту та його невід’ємною частиною.

Підтвердженням подання фінансової звітності разом зі Звітом є позначка «+» в Звіті у клітинці «ФЗ» таблиці «Наявність додатків» та у таблиці «Наявність поданих до Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації додатків — форм фінансової звітності»).

Неприбуткові організації, які утримують та вносять до бюджету податок на доходи нерезидентів, разом зі Звітом, мають надати Податкову декларацію з податку на прибуток підприємств, форма якої затверджена наказом Мінфіну від 20.10.2015 № 897 із заповненим рядком 23 додатка ПН до такої декларації.

За інформацією ГУ ДПС у м. Києві

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

З 11 жовтня 2024 року набула чинності оновлена форма електронної декларації. Оновлене й повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
68417

Електронна декларація – хто подає

❗️Подання електронної декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ. Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану, яка її форма з 11 жовтня 2024 року та які штрафи передбачено – у нашій консультації.
91199

Податкова накладна 2024: порядок заповнення

Як заповнити нову форму ПН – приклад заповнення податкової накладної та інша корисна інформація щодо цього штрафонебезпечного документа – у даному огляді.
128474

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
37238

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
85701

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді