Зарплата працівників митниці: Уряд затвердив нову схему нарахування

Теми:
Кабмін прийняв постанову, що визначає схему окладів посадових осіб і працівників митних органів у 2020 році. Дана постанова змінила саму схему нарахування, не змінивши при цьому безпосередньо розміри окладів.

План перевірок Держпраці на 2020 рік ⋙

Зарплата працівників митниці: Уряд затвердив нову схему нарахування

Особи, які перебувають на держслужбі зберігають оклади, визначені для держслужбовців. Однак в рамках переходу Державної митної служби до роботи у форматі єдиної юридичної особи, керівництво ДМС отримує можливість збільшити на 50% посадові оклади тим працівникам, які переходитимуть на контракт. Це збільшення відбуватиметься в рамках незмінності Фонду заробітної плати.

Окремо слід зазначити, що за працівниками спеціалізованого підрозділу митних органів, які безпосередньо здійснюють розроблення програмного забезпечення, зберігаються попередні умови оплати праці.

За інформацією з Урядового порталу

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Зарплата держслужбовців 2025

Оплата праці за посадами державної служби 2025 року як і минулого обмежується розміром та кількістю виплат згідно з Держбюджетом-2025. І хоча наразі маємо проєкт цього акта, вже однозначно можна сказати, чи буде підвищення зарплати держслужбовцям у 2025 році. Розглянемо детальніше якою буде зарплата держслужбовців, чи переглянуть посадові оклади на 2025 рік.
805

Електронна декларація – заповнення

З 11 жовтня 2024 року набула чинності оновлена форма електронної декларації. Оновлене й повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
68420

Сільський голова – доплата за виконання обов’язків

В даній статті розглянуто специфіку повноважень сільського голови, можливість виконання ним посадових обов’язків тимчасово відсутніх працівників, розмір доплати та порядок документального оформлення такого виконання.
2013

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді