COVID-19: Оновлений бот надає самооцінку стану і відповідає на питання громадян

Відтепер бот з сайту НСЗУ не лише надає самооцінку стану усіх охочих, а і відповідає на більш як 140 основних питань щодо коронавірусної інфекції.

СКАЧАТИ ПАМ’ЯТКУ: Міфи і правда про коронавірус

COVID-19: Оновлений бот надає самооцінку стану і відповідає на питання громадян

Перевірену та достовірну інформацію бот піклування про здоров’я надає в режимі реального часу.

Пандемія коронавірусу надзвичайно підвищує вимоги до систем охорони здоров'я та її працівників у всьому світі, а боти можуть допомогти зменшити навантаження у тих випадках, коли пацієнти звертаються за інформацією щодо COVID-19.

У час поширення коронавірусної інфекції значення достовірної та вчасно отриманої інформації важко переоцінити. Тому НСЗУ намагається бути якомога ближче і доступніше до людей з відповідями на найактуальніші запитання.

Боту можна поставити будь-яке питання, що стосується COVID-19, і отримати інформацію. Зараз доступні 140 розгорнутих відповідей на різні теми з посиланнями на офіційні джерела.

За інформацією з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді