Засоби індивідуального захисту: розпочато створення резерву

Міністерство охорони здоров’я України планує закуповувати засоби індивідуального захисту для медичних працівників не тільки для покриття поточних потреб, а й у державний резерв.

COVID-19: гарячі новації від влади

Засоби індивідуального захисту: розпочато створення резерву

Про це Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов повідомив на щоденному брифінгу.

Він зазначив, що окрім поточних закупівель засобів індивідуального захисту, таких як костюми біологічного захисту, маски, респіратори, МОЗ запропонувало і зараз складає відповідний перелік і кількість, яка необхідна, щоб закупити всі ці речі до державного резерву.

Які медзаклади матимуть підтримку від держави

За словами Міністра, наповнення державного резерву необхідне для того, щоб Україна була готова до можливих спалахів епідемій у майбутньому.

Він зауважив, що на початку пандемії коронавірусу ми зіштовхнулися з тим, що не було запасів засобів індивідуального захисту в державному резерві. Україна повинна бути готова до подібних викликів. Завдання, яке в тому числі поставив Президент – це на випадок епідемії в майбутньому - щоб наші медичні працівники були забезпечені відповідними засобами індивідуального захисту.

За інформацією з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55374

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді