Медична реформа: зміни в реформі охорони здоров'я

МОЗ буде вносити корективи щодо реалізації медичної реформи — на основі «розумного підходу, з урахуванням інтересів як пацієнтів, так і медичних працівників».

Скачати заяву-розрахунок лікарняних

Медична реформа: зміни в реформі охорони здоров'я

Прикладом такого підходу є реформування протитуберкульозної служби в Одеській області протягом 2017-2019 років. Про це Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу.

Він зауважив, що за два роки вдалося скоротити кількість випадків захворюваності на туберкульоз та зменшити смертність від цієї хвороби. Це є одним з прикладів реформування медицини.

Які медзаклади матимуть підтримку від держави

Крім того, за словами Міністра охорони здоров’я, загалом за період реформування було скорочено 1045 зайвих ліжок, які були в стаціонарі. Звичайно, що під ці ліжка були скорочені і медичні працівники, але всі вони були після того працевлаштовані.

Нагадаємо, 5 травня Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов оголосив, що МОЗ приступає до виконання доручення Президента України Володимира Зеленського щодо внесення змін до реформи охорони здоров’я.

За інформацією з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді