Дія: розширюються рамки співробітництва Мінцифри та Вайбер

З допомогою Viber Мінцифри розширює майданчики для комунікації. Вже створено декілька спільнот для користувачів мобільних застосунків.

ЗРАЗОК відомості видачі/повернення масок і респіраторів

Дія: розширюються рамки співробітництва Мінцифри та Вайбер

А саме:

  • Дія, де публікується інформація про онлайн-сервіси державних послуг
  • Дія.Цифрова освіта з інформацією про нові освітні серіали на онлайн-платформі з цифрової грамотності
  • чат Дія.Цифрова освіта для вчителів для обміну інформацією
  • Fedorov, де Віцепрем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров публікує інсайди Дії та Мінцифри.

COVID-19: антикризові зміни — 2

Це єдині верифіковані та підтверджені спільноти Міністерства цифрової трансформації у Viber, в яких публікується достовірна інформація з офіційних джерел Мінцифри.

На думку заступника Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерії Іонан, головна перевага співробітництва з Viber полягає в тому, що це найбільш популярний месенджер в Україні, яким активно користуються мільйони громадян. Тому від такого партнерства очікують збільшення кількості українців, які користуватимуться всіма можливостями, які надає Дія.

За інформацією з сайту МКЦТУ

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді