Допомога по частковому безробіттю: вже близько 7 тис роботодавців скористалися

З 4 травня, тобто з початку анонсування програми по частковому безробіттю, кількість поданих пакетів документів на отримання фінансової допомоги вже склала 6873.

Організація роботи бухгалтерської служби

Допомога по частковому безробіттю: вже близько 7 тис роботодавців скористалися

Опрацювання проходить в щоденному режимі і станом на сьогодні вже прийнято 1715 позитивних рішень, що дозволить забезпечити виплати для 25 777 працівників. У стадії розгляду ‒ 3339 пакетів документів і прийом заявок активно продовжується.

Як зауважив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко, дана програма направлена на те, щоб допомогти малому і середньому бізнесу у покритті витрат на зарплату робітникам, яким було скорочено робочий час, тим самим зберігаючи робочі місця. Загалом, на цю програму спрямовано 4,7 млрд грн.

Для подання документів та отримання допомоги по частковому безробіттю роботодавцям необхідно звертатися до центру зайнятості за місцем сплати ЄВ.

За інформацією з сайту Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Матеріальна допомога на оздоровлення: про головне

Матеріальна допомога на оздоровлення працівникам бюджетних установ зберігається й у 2024 році. Хто має право на таку матеріальну допомогу, як її оформити, розрахувати й оподаткувати – у цьому огляді.
310081

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
83468

Розрахунок грошової допомоги при виході у відпустку

Які виплати, надбавки та доплати включати у розрахунок матеріальної допомоги на оздоровлення. Розрахунок грошової допомоги держслужбовцям та іншим бюджетникам при виході у відпустку – тема даної консультації.
29389

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді