МВС: як стати в електронну чергу до сервісного центру

Починаючи з 12 травня сервісні центри МВС відновлюють роботу з можливістю відвідування їх громадянами. Послуги надаватимуться за попереднім записом в електронну чергу через функціонал, що буде розміщений на офіційному вебсайті ГСЦ МВС.

СКАЧАТИ ПАМ’ЯТКУ: Міфи і правда про коронавірус

МВС: як стати в електронну чергу до сервісного центру

Щоб реалізувати запис до електронної черги сервісного центру МВС необхідно зробити наступне:

1. Зайти на сайт Головного сервісного центру МВС.

2. Обрати розділ "Запис в електронну чергу" та пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA за допомогою Bank ID чи ЕКП.

3. Перейти у розділ "Мої реєстрації в черзі". Тут необхідно створити новий запис, після чого натиснути кнопку "Зареєструватися".

4. У розділі "Особисті дані" необхідно перевірити правильність особистих даних, що підтягнулися автоматично та заповнити всі необхідні поля. У разі потреби необхідно зробити відповідні коригування. Потім слід натиснути кнопку "Далі".

5. У розділі "Вибір локації та послуги" треба населений пункт, конкретний сервісний центр МВС, тип послуги та обрану послугу. Потім натиснути кнопку "Далі".

6. У розділі "Вибір дати" необхідно обрати бажані дату та час отримання послуги. Якщо дата або час зайняті, то відповідна клітинка не буде відображена. Записатися можна на три дні вперед. Потім натисніть кнопку "Далі".

7. У розділі "Дякуємо, ваш талон" на екрані з'явиться сформований талон електронної черги з можливістю його завантаження. Талон уже автоматично надісланий на вказану електронну адресу. Необхідно перевірити вказану в ньому інформацію, зокрема, обраний сервісний центр МВС, свої особисті дані, назву послуги та дату з часом відвідування. Талон електронної черги необхідно буде показати адміністратору сервісного центру МВС для отримання послуги.

За інформацією з сайту ГСЦ МВСУ

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
83350

Бухгалтерська довідка – ЗРАЗОК

Для яких саме господарських операцій складається бухгалтерська довідка? Яку інформацію у ній вказувати? Відповімо на запитання й наведемо зразки заповнення для різних робочих ситуацій.
47015

Методика розрахунку орендної плати: визначаємо розмір, індексуємо, розподіляємо

За оренду державного/комунального майна орендарі сплачують орендну плату установі – орендодавцю/балансоутримувачу. Розмір її за перший місяць/добу/годину визначає договір оренди. Та перед укладенням договору орендодавець/балансоутримувач має визначати її розмір. Як визначити/розрахувати орендну плату розглянемо далі.
32366

Розрахунок середньої заробітної плати – експертні приклади на 2024 рік

Розрахунок середньої заробітної плати потрібен для відпускних, відрядження, вихідної та матеріальної допомоги, декретних та лікарняних. Переконатися, що всі розрахунки проведені правильно, допоможуть наші приклади.
237453

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді