Постачання медвиробів: Який код ПДВ-пільги зазначити в ПН

У податковій накладній на медичні товари для боротьби з коронавірусом, які звільнені від оподаткування ПДВ, коректним буде вказати код пільги 14060544 у графі 9.

Скачати податкову накладну за новою формою

Постачання медвиробів: Який код ПДВ-пільги зазначити в податковій накладній

Відповідно до Порядку заповнення податкової накладної, затвердженого Мінфіну №1307, у графі 9 табличної частини податкової накладної зазначається код пільги з ПДВ згідно з Довідником податкових пільг, який затверджений ДПС станом на дату складання податкової накладної.

Графа 9 заповнюється у разі здійснення операцій з постачання товарів/послуг, звільнених від оподаткування ПДВ.

Томупри складанні ПН за операціями з постачання товарів, звільнених від оподаткування ПДВ, у графі 9 табличної частини податкової накладної зазначається код пільги 14060544.

За інформацією з сайту ДПС

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
83351

Рахунки ЄСВ 2024

Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування не змінювались з 2021 року. Бухгалтер, який перераховує ЄСВ, має знати які є види рахунків та коли їх використовувати, де завжди будуть актуальні реквізити рахунків, як правильно заповнювати призначення платежу у платіжній інструкції та що робити, якщо ЄСВ сплатили на інший рахунок (для зарахування зарплатних податків – ПДФО/військового збору).
2441

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді