Оприлюднення персональних даних громадян: причетність Дії офіційно спростували

Поліцейські у рамках розслідування кримінального провадження провели ряд оперативно-слідчих дій і не виявили фактів кібератак на державний мобільний застосунок «Дія».

Зразок наказу про надання матеріальної допомоги

Оприлюднення персональних даних громадян: причетність Дії офіційно спростували

Нагадуємо, що 12 травня слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України розпочали кримінальне провадження через проитизаконне розповсюдження паспортних даних українців в одному з Телеграм-каналів. Була підозра, що джерелом цих даних є мобільний додаток Дія.

У рамках досудового розслідування проведені первинні оперативно-слідчі дії. За їх результатами встановлено, що інформація, поширена у соціальних мережах, має ознаки фрагментарних наборів даних, скомпільованих з різних джерел і ресурсів, включаючи відкриту інформацію із реєстрів.

Також встановлено, що актуальність інформації ряду баз відповідає наповненню більш ніж річної давності. Проте остаточні висновки будуть зроблені за результатами комплексу слідчих дій, в тому числі і спеціальної комп'ютерно-технічної експертизи.

За інформацією з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55373

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді