Мінекономіки: Розроблено план створення умов підвищення зайнятості

Уряд представив план щодо подолання безробіття, яке виникло внаслідок пандемії коронавірусу.

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

Мінекономіки: Розроблено план створення умов підвищення зайнятості

Вакансії для 500 тисяч українців пропонуються у 10-ти сферах: будівництво доріг та транспортна інфраструктура, галузь благоустрою, розвиток сільського господарства, оцифрування документів та архівів, будівництво інфраструктурних проектів, лісове господарство тощо.

За словами Міністру розвитку економіки Ігоря Петрашка, багато робочих місць вже створено, але це не одномоментний процес. Так, 216 900 новостворених робочих місць вже профінансовані і не потребують додаткових коштів.

Створення робочих місць відбувається трьома шляхами: через державні та комунальні підприємства, через створення умов для бізнесу та через державні дотації та субвенції у низці галузей.

Для моніторингу виконання плану буде створено робочу групу з представників міністерств під керівництвом Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

За інформацією з сайту Мінекономіки

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді