Протикоронавірусні закупівлі: Міноборони замовило 10 апаратів ШВЛ

Теми:
Міністерство оборони України уклало угоду з ТОВ «Мед Ексім» про закупівлю апаратів штучної вентиляції легень на 11 мільйонів гривень. За умовами контракту до 22 червня 2020 року поставлять десять апаратів штучної вентиляції легень експертного класу S1400 не раніше 2020 року виготовлення.

Технічні вимоги у тендерній документації: що врахувати

Протикоронавірусні закупівлі: Міноборони замовило 10 апаратів ШВЛ

В комплекті з апаратами йтимуть сенсорний кольоровий FullHD екран з діагоналлю не менше 17 дюймів, що забезпечує керуванням функціями апарату, зволожувач з автоматичним контролем температури дихальної суміші, комплект дихального контуру для пацієнта, можливість розбирання та дезінфекції дихального клапану, мобільний корпус з роликами для транспортування.

COVID-19: антикризові зміни — 2

Апарати оплатять протягом місяця після поставки у клінічні центри Києва, Вінниці, Одеси, Харкова, Львова і Дніпра та госпіталь у Ірпені. Гарантійний строк складає рік.

За інформацією з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
3901

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35192

Спрощені закупівлі – алгоритм роботи

Спрощені закупівля – це вид закупівель, що є результатом нормативного урегулювання допорогових закупівель. Головними ознаками спрощеної процедури закупівлі є необтяжливий алгоритм проведення та мінімальна кількість документів, які мають надати учасники. А звідси – можливість швидко закупити необхідні товари, роботи чи послуги.
5890

Посадова інструкція фахівця з публічних закупівель

Що повинен знати фахівець з публічних закупівель, які він має права, завдання та обов’язки і яку відповідальність нестиме у разі порушення — визначає посадова інструкція фахівця з публічних закупівель. Наведемо її зразок.
29461

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді