Праця і зарплата: відтепер під відомством Мінекономіки

Кабмін передав повноваження формування державної політики у сфері праці від Міністерства соціальної політики до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Кабмін вніс зміни до деяких постанов у сфері оплати праці.

Готовий зразок довідки-розрахунку на виплату зарплати СКАЧАТИ

Праця і зарплата: відтепер під відомством Мінекономіки

Таке рішення ухвалено на засіданні Уряду 27 травня.

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту постанови, метою прийняття документу є приведення актів Кабміну у відповідність із законом щодо формування державної політики у сфері праці від 05.12.2019.

ПОЯСНЕННЯ, як утримати аліменти з карантинних виплат

Законом функції з формування та реалізації державної політики у сфері праці, зайнятості населення, трудової міграції, соціального діалогу, державного нагляду у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування передано від Мінсоцполітики до Мінекономіки.

Проект акта погоджено без зауважень Міністерством фінансів України, Міністерством соціальної політики України; із зауваженнями, які враховано, – Міністерством юстиції України.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Штатний розпис 2024

Окремі форми штатного розпису змінили, кого це стосується, яку форму штатного розпису обрати та як заповнити розглянемо далі у публікації.
150575

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді