Нові тарифні розряди за штатними посадами у Нацгвардії

МВС затвердив:

  • перелік військово-облікових спеціальностей рядового, сержантського і старшинського складу Нацгвардії;
  • перелік штатних посад рядового, сержантського і старшинського складу Нацгвардії та відповідних їм військових звань і тарифних розрядів посад;
  • тарифний перелік штатних посад, які підлягають заміщенню військовослужбовцями рядового, сержантського і старшинського складу — спеціалістами штатних військових оркестрів Нацгвардії.

Нові тарифні розряди за штатними посадами у Нацгвардії

У чисельнику зазначено тарифний розряд для військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу військової служби за контрактом (військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період), у знаменнику — тарифний розряд для військовослужбовців строкової військової служби, які заміщують ці посади.

Із наказу МВС «Про затвердження переліків військово-облікових спеціальностей і штатних посад рядового, сержантського і старшинського складу Національної гвардії України та тарифного переліку штатних посад, які підлягають заміщенню військовослужбовцями рядового, сержантського і старшинського складу - спеціалістами штатних військових оркестрів Національної гвардії України» від 29.04.2020 № 367

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Авансовий звіт у 2024 році: бланк та приклад заповнення

Для бухгалтера звична практика – видати працівникам аванс на відрядження, отримати від них авансові звіти, відшкодувати витрати за час поїздки. Та чи певний бухгалтер, що працівник подав авансовий звіт правильно? Надаємо бланк та приклад заповнення.
195030

Е-лікарняний: інструкція для бухгалтера 2024

Що треба знати про терміни оформлення та виплати допомоги з тимчасової непрацездатності та з вагітності та пологів на основі е-лікарняних – ці та інші пов’язані питання у даному огляді про електронні листки непрацездатності.
30609

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді